Configuration d'un lecteur de Carte sur MFP A4

Pour ajouter un lecteur de carte sur un multifonction A4, il faut suivre la procédure suivante:

• unplug USB  card reader
  • Change Proximity Card Reader settings
    • Display External Interface Software Settings (Preparation for Quick Card Authentication Setting)
    • Select "Not Set" in "Proximity Card Reader Software Settings"
    • Press "OK" button
    • Restart the device
        (Physical reboot! Switch off device. All LED must be off. Wait 10 more seconds. Switch on again.)
    • wait 2 minutes
    • Plug in card reader